Sponsoren

Kayleigh is sponsored by:

Topfit Fysiotherapie heeft meerdere praktijken in de gemeentes Dronten, Lelystad, Almere, Kampen en Zwolle en heeft de meeste fysiotherapeutische specialisaties onder één dak. Omdat ik intensief train (judo en krachttraining) word ik intensief begeleidt door mijn vaste fysio- en manueel therapeut Lisa Beltman om de inzet en rendement van mijn beperkte rechter ledematen te verbeteren. Hierdoor wordt de kans op blessures sterk verminderd en kan ik nog effectiever judo-en.
Net als ik, staat Nihon Sport voor passie en perfectie. Ik ben erg blij en trots dat Nihon Sport mijn sportkleding sponsort. Ben je benieuwd naar het uitgebreide assortiment met judopakken en andere budoartikelen? Klik dan op het logo om hun website te bezoeken.
Topsport Flevoland bestaat uit een groep enthousiaste partners die onder aanvoering van Sportservice Flevoland werken aan de ontwikkeling van topsport in Flevoland. Actieve talentontwikkeling en begeleiding staan hierbij hoog op de agenda. Wij bieden een breed en kwalitatief hoogstaand ondersteuningsaanbod voor de Flevolandse topsporters waardoor zij zich nog meer kunnen focussen op hun sport. Het Flevolandse bedrijfsleven betrekken we nadrukkelijk bij de topsport in onze provincie o.a. door matches te maken tussen sporters en bedrijven.

Reacties zijn gesloten.