Inspiratie voor anderen

In 2011 won ik brons tijdens de Special Olympics World Summer Games in Athene. Na thuiskomst ontstond het idee om andere kinderen met een beperking te inspireren door ze wat over mijn leven en sportprestaties te vertellen. Ik wil graag dat kinderen weten dat ze meer kunnen dan ze denken en dat ze ook heel bijzonder zijn. Sporten en bewegen is juist voor deze doelgroep heel belangrijk. Het is gezond, goed voor je zelfvertrouwen en je leert veel andere mensen kennen. Bovendien is sporten gewoon heel erg leuk en beter voor je dan de hele dag achter de computer zitten.

Kayleigh als spreker

Ik vind het belangrijk dat kinderen en jongeren weten dat je heel veel kunt bereiken als je maar gemotiveerd bent en je jezelf 100% inzet. Zelf ben ik sinds mijn bronzen plak weer andere uitdagingen aangegaan en inmiddels ben ik Nederlands en Europees kampioen G-judo bij de senioren in de gewichtsklasse -63 kg.

Aan de hand van een interactieve presentatie vertel ik over mijn leven, mijn beperkingen en wat sport voor mij betekent. Als je wilt presteren, moet je hard werken. Ik geef je graag in kijkje in mijn sportieve leven. Uiteraard is er volop gelegenheid om vragen te stellen.

Judoclinics

Judo is mijn grote passie en ik deel dat graag met anderen. En hoe kan dat beter dan op de mat (de tatami) tijdens een judoclinic, een afwisselend programma waarbij (wedstrijd)techniek, conditie en randoritraining worden afgewisseld met spelelementen. Geen ervaring met judo? Geen probleem. De clinic wordt afgestemd op het niveau en ervaring van de groep. Aan het einde van de clinic is er natuurlijk gelegenheid om even tegen de kampioen te judo-en en om foto’s te maken.

Meer informatie?

Voor meer informatie en het maken van een afspraak, kunt u een e-mail sturen naar:
kayleigh(at)kayleigh-judo.nl
Vermeld in het bericht uw naam en telefoonnummer, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Reacties zijn gesloten.