Internationaal Shenshu toernooi Venray 2011

Internationaal Shenshu toernooi Venray


Zaterdag 19 november ben ik tweede geworden op het 6e internationale Shenshu G-judotoernooi in Venray. We waren al lekker op tijd in Venray om de wedstrijden in het eerste blok te zien. Na deze wedstrijden was er een demonstratie van een Japanse drumband en de lunchpauze.
In het tweede blok mocht ik de mat op tegen Jessica Vos. Deze partij won ik op met een linkse buitenwaartse haak (wazari). In de tweede partij moest ik tegen Alexandra Hendriks die ook mee naar Athene is geweest. Het was een lastige partij en ik kwam een wazari achter te staan die ik niet meer goed kon maken.

Omdat we met drie meiden waren, mochten we nog een keer tegen elkaar. Tegen Jessica scoorde ik opnieuw wazari met een buitenwaartse haak waarna ik een houdgreep kon maken en met ippon won. Tegen Alexandra wilde ik revanche nemen. Het was erg spannend maar niemand kon scoren. De scheidsrechter besliste dat ik had gewonnen omdat ik meer aanvalde.
We kregen nog twee demonstraties, waaronder boxen. Hierna was de prijsuitreiking. Ik had evenveel wedstrijden als Alexandra gewonnen maar zij had net een paar punten meer en werd daarom eerste en ik tweede. We kregen allemaal een hele grote bokaal en een oorkonde. Het was weer een geslaagde dag en ik heb nu al weer zin in mijn volgende toernooi in Hoogeveen.
Klik HIER om de foto’s te bekijken.
Filmpjes van mijn partijen staan bij “Video’s” en dan “Wedstrijden”

facebookmail


Gepost in Nieuws
Reacties staat uit voor Internationaal Shenshu toernooi Venray 2011

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.