2011-04-10 Flevopost: Podiumplaatsen voor Shoganai G-judoka’s

BEVERWIJK – G-judoka’s Shannon Homburg en Kayleigh Heerikhuisen van Stichting Shoganai Judo Dronten zijn zaterdag allebei derde geworden op het Internationale Open G-judotoernooi in Beverwijk. Opnieuw boeken de dames goede resultaten door sterk en aanvallend judo.
Het toernooi in Beverwijk is het grootste en sterkst bezette toernooi voor judoka’s met een beperking ter wereld. Tijdens deze dertiende editie zijn er maar liefst 366 inschrijvingen uit Nederland, België, Duitsland, Engeland, Schotland, Kroatië en Zuid-Afrika.


Om de rest van het artikel te lezen, klik op onderstaande link:
Krantenbericht “Flevopost” van 4 april 2011.

facebookmail


Gepost in In de media
Reacties staat uit voor 2011-04-10 Flevopost: Podiumplaatsen voor Shoganai G-judoka’s

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.