2011-04-16 Dagje Walibi Holland

Shannon en ik zijn afgelopen zaterdag naar Walibi Holland geweest. Dat was super leuk. Eerst gingen wij alleen maar ‘s middags kwamen we nog anderen tegen en waren wij met een groepje van 7 mensjes. Wij zijn 2x in de nieuwste achtbaan (de speed of sound) geweest en hebben heel veel lol gehad die dag. Ook zijn we in heel veel achtbanen geweest maar niet allemaal dat was wel jammer. We konden via de uitgang naar binnen toe maar hoe we dat voor elkaar kregen, weten we niet precies 😉 De tijd vloog om en voor we het wisten, werden we helaas alweer opgehaald. Maar volgende week gaan we gelukkig weer naar Walibi Holland toe!!!

facebookmail


Gepost in Nieuws
Reacties staat uit voor 2011-04-16 Dagje Walibi Holland

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.