Een geweldig judoweekend in België!

Op zaterdag 20 oktober vertrokken we al vroeg in de ochtend naar Herenthout (België) om mee te doen aan het internationale Aangepast judo toernooi. Toen we daar aankwamen, waren de poules al bekend en zou ik één tegenstander hebben. Helaas haakte dat meisje af en wilde niet tegen mij judoën. Op dat moment moesten we naar een andere oplossing zoeken, want niet judoën was geen optie voor mij.
20181020_140857
Gelukkig kwam mijn zus (Caitlin) op het idee om een poule met reguliere judoka’s te maken waar ik wel tegen zou kunnen judoën. De poule bestond uit coach en voormalig topjudoka Kate McDermott uit Engeland en Caitlin. De eerste partij was tegen Kate, dit was een leuke pot, helaas kwam ik niet goed in mijn eigen spel en won zij met twee wazari’s. De tweede partij mocht ik tegen tegen Caitlin judoën. Zij gaf mij ook aardig wat tegenstand maar uiteindelijk had ik met twee wazari’s gewonnen en won ik het zilver. Ondanks dat ik geen tegenstanders had en we iets anders hadden moeten regelen ben ik blij dat Caitlin en Kate tegen mij wilde judoën zodat ik toch op de mat kon staan.
20181020_163203
In de avond bleven we nog in België slapen omdat een aantal vrienden van ons uit Engeland daar ook verbleven. We hebben veel lol gehad en hebben poule biljarten gedaan en veel potjes potjes kaart gespeeld (pesten). Komende maanden ga ik mij voorbereiden op het volgende toernooi, het internationale toernooi van de Donderslag in Meeuwen-Gruitrode(ook in België), hopelijk heb ik dan wel weer tegenstanders.
20181020_165850

facebookmail


Gepost in Nieuws
Reacties staat uit voor Een geweldig judoweekend in België!

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.