EK ID-judo Londen – Dag 6

De tijd is omgevlogen. Zondag 26 augustus werd ik wakker en besefte dat we die dag alweer naar huis gingen. Na het wassen en aankleden dus koffer inpakken en opruimen. We hadden om 08:00 uur met Team GB afgesproken om samen te ontbijten. Een aantal mensen waren op zaterdagavond al naar huis gegaan. Na het ontbijt namen we afscheid van de overgebleven judoka’s, coaches en mensen van de organisatie. Nadat we de sleutels hadden ingeleverd, liepen we richting de metro om naar Ilford te gaan waar we hadden afgesproken bij hotel Lucky 8 (waar onze familie sliep). Dankzij de slechte informatie liep dat niet helemaal goed en kwamen we iets later dan gepland in Ilford aan.

Het weer was niet best dus we besloten in Ilford te blijven om te winkelen. Aan het begin van de middag gingen we naar een Ierse pub, O’Reillys waar we heerlijk hebben gegeten en gedronken. Om half vier liepen we richting het hotel waar we even later werden opgehaald door de taxi die ons naar de luchthaven (Southend) bracht. De controles verliepen redelijk vlot en de vlucht naar Amsterdam was iets later maar deze tijd haalden we weer. Uiteindelijk waren we rond middernacht thuis.

Collage day 6

Het was een fantastische week, niet alleen goud op het eerste Europees kampioenschap ID-judo en op het British Open, maar ook ontzettend veel plezier gehad met mijn judovrienden en familie. Ik wil graag iedereen bedanken die mij de afgelopen tijd heeft gesteund en geholpen en mij in London heeft aangemoedigd. Speciale dank aan mijn familie, die mij onvoorwaardelijk steunen, hoofdcoach Jo Imrie die mij en papa heeft “geadopteerd” in Team GB en natuurlijk Kerry Tansey en haar team, zonder hen was er geen EK ID-judo geweest. Iedereen ontzettend bedankt!

facebookmail


Gepost in Nieuws
Reacties staat uit voor EK ID-judo Londen – Dag 6

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.