2018-06-18: Flevopost: Vijf judoka’s Shoganai slagen voor dan-examens

Dronten – Vijf judoka’s van Shoganai in Dronten zijn afgelopen weekend geslaagd voor hun dan-examens.

Na het behalen van de honderd punten door gewonnen wedstrijden stonden Joia Hiemstra, Ruben van Mourik, Vincent van Mourik, Justin Wassenaar en Paula Borgonje voor de taak hun beste technieken te laten zien aan de examencommissie in Assen (district Noord).

De judoka’s hadden zich in de laatste maanden goed voorbereid met hun partners. Dat het niet altijd goed uitpakt moest Justin Wassenaar ervaren. Hij kan in december herkansen.

Joia Hiemstra, Ruben van Mourik en zijn vader Vincent van Mourik slaagden wel. Zij kregen de zwarte band omgeknoopt en ontvingen het diploma voor eerste dan. Paula Borgonje behaalde haar tweede dan-graad.

In Roermond (district Limburg) heeft Kayleigh Heerikhuisen met haar coach Harry Martens op zondag een goed examen kunnen afleggen en heeft daarmee haar mooiste verjaardagcadeau ontvangen: haar eerste dan-diploma en de zwarte band.


Om de rest van de reportage te lezen, klik op onderstaande link:
Artikel Flevopost van 18 juni 2018.

facebookmail


Gepost in In de media
Reacties staat uit voor 2018-06-18: Flevopost: Vijf judoka’s Shoganai slagen voor dan-examens

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.