Zwarte band!

Op zondag 17 juni (mijn verjaardag) heb ik in district Limburg examen gedaan voor mijn eerste dan (zwarte band). We gingen al vroeg van huis en nadat we Harry Martens hadden opgehaald, gingen we op weg naar Roermond. We waren ruim op tijd. Ik was als eerste op mat 3 aan de beurt en na de warming-up, begonnen we het examen met een kata, het go no sen. Dat ging prima en vervolgens mocht ik staande technischen (tachi waza) laten zien. Na een korte demonstratie, noemden de examinatoren verschillende worpen in het Japans en die moest ik dan laten zien. Het laatste deel van het examen was het grondjudo (ne waza) en toen zat het erop. Na een kort overleg vertelde de examinatoren dat ik geslaagd was, ik was natuurlijk super blij!
20180617_101020
Nadat alle examens waren afgenomen, volgde de uitreiking van de diploma’s en zwarte banden. Daarna de felicitaties van alle examinatoren en valpartners en vroeg Rudi Verhagen nog even de microfoon om iedereen te vertellen dat ik jarig was.
20180617_133223
Deze mijlpaal is het resultaat van hard werken en veel oefenen. Ik wil mijn trainer en valpartner Harry Martens heel hartelijk bedanken voor alle tijd en energie die hij heeft gestoken om dit mogelijk te maken.

facebookmail


Gepost in Nieuws
Reacties staat uit voor Zwarte band!

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.