Veel geleerd in Beverwijk

Op zaterdag 14 april heb ik deelgenomen aan de Special Needs World Judo Games in Beverwijk. Op dit, volgens de organisatie het grootste aangepast judo toernooi ter wereld, waren er geen tegenstanders voor mij in de klasse -70 kilo niveau 1. Daarom werd ik samen met de enige deelneemster in de -78 kilo samengevoegd.

In mijn eerste partij tegen Olivia Turner begon ik stroef en kwam ik nauwelijks aan aanvallen toe. Hierdoor kreeg een shido ik voor passief judo waardoor ik uiteindelijk ook verloor. In mijn tweede partij tegen Turner stond ik veel beter en aanvallender te judoën en maakte net geen score. Uiteindelijk werd de winnaar door middel van hantei aangewezen en verloor ik onterecht met 1-2 ook deze partij.

Ondanks de verliespartijen, ben ik tevreden over mijn judo, vooral in de laatste partij. Waar ik in Engeland nog dik van Turner verloor, kon ze vandaag geen score maken en was ik heel dichtbij winst. Doel voor vandaag was om dingen uit te proberen als voorbereiding op het Open Schots kampioenschap (volgende week) en het Open Duits kampioenschap in Berlijn op 28 april.

20180414_134548

facebookmail


Gepost in Nieuws
Reacties staat uit voor Veel geleerd in Beverwijk

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.