2018-01-22: Flevopost: Kayleigh Heerikhuisen krijgt bijzondere oeuvreprijs tijdens de Sportverkiezingen 2017

Dronten – Dronten – Kayleigh Heerikhuisen heeft vrijdag tijdens de sportverkiezingen in Dronten de oeuvreprijs gekregen. Deze onderscheiding werd dit jaar voor het eerst uitgereikt aan een sporter die bijzondere prestaties heeft geleverd.

De oeuvreprijs werd uitgereikt hoofdtrainer Harry Martens van Shoganai Judo Dronten aan A-judoka Kayleigh Heerikhuisen. ‘Kayleigh werkt al tien jaar keihard en reist heel Europa door om nieuwe mogelijkheden van haar sport te ontdekken’, aldus Martens.


Om de rest van de reportage te lezen, klik op onderstaande link:
Artikel Flevopost van 22 januari 2018.

facebookmail


Gepost in In de media
Reacties staat uit voor 2018-01-22: Flevopost: Kayleigh Heerikhuisen krijgt bijzondere oeuvreprijs tijdens de Sportverkiezingen 2017

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.