2018-01-08: de Drontenaar: Shoganai wint clubprijs bij groot internationaal jeugdtoernooi in België

MEEUWEN-GRUITRODE (België) – 29 judoka’s van Shoganai Judo Dronten hebben dit weekeinde meegedaan aan de Trofee van de Donderslag. De Drontenaren wonnen de clubprijs bij dit grote internationale jeugdtoernooi.
De judoka’s komen uit heel Europa en zelfs daarbuiten Voor Shoganai betekende het een goed begon van het nieuwe jaar. Nadat in november nog de clubprijs was gewonnen bij een toernooi in Frankfurt, lukte dat in België opnieuw. ,,Dankzij de gedegen voorbereiding voor de komende periode behaalden vele judoka’s (23) een podiumplaats”, aldus de club.


Om de rest van de reportage te lezen, klik op onderstaande link:
Artikel de Drontenaar van 8 januari 2018.

facebookmail


Gepost in In de media
Reacties staat uit voor 2018-01-08: de Drontenaar: Shoganai wint clubprijs bij groot internationaal jeugdtoernooi in België

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.