Geen NK aangepast judo voor mij….

Afgelopen week kreeg ik bericht dat er geen Nederlands Kampioenschap gehouden zal worden voor de dames. Reden: onvoldoende deelnemers. Alleen ik (gewichtsklasse tot 70 kg) en iemand in de -78 kg staan ingeschreven en deze laatste dame wil het niet tegen mij opnemen. Nog veel erger is het aantal deelnemers dit jaar aan het NK aangepast judo: in totaal slechts 24 judoka’s! Hoe is dit mogelijk? Twee jaar geleden (ook in Venray) deden nog zo’n 60 judoka’s mee aan het nationaal kampioenschap! Waar zijn alle niveau 1 en 2 judoka’s gebleven?

dig

dig


Natuurlijk ben ik erg teleurgesteld dat ik dit jaar niet de kans krijg om mijn nationale titel te verdedigen. Maar gelukkig begint in de middag het internationaal Shenshu aangepast judotoernooi en heb ik daar wel tegenstanders.

Ondanks dat ik in de ochtend zelf niet kan deelnemen aan het NK aangepast judo, ga ik er toch naar toe om mijn judovrienden uit Nederland, Engeland en Schotland aan te moedigen. Het programma van zaterdag 25 november ziet er als volgt uit:

10:00 uur: NK aangepast judo
12:00 uur: Start internationaal Shenshu toernooi met aansluitend prijsuitreiking
18:00 uur: Avondeten met aansluitend feest

Op zondag 26 november neem ik deel aan de internationale trainingsstage.

facebookmail


Gepost in Nieuws
Reacties staat uit voor Geen NK aangepast judo voor mij….

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.