British Open 2017

Komend weekend start mijn seizoen 2017-2018 met het British Open in Aylesbury (UK). Eindelijk weer een judowedstrijd aangezien mijn laatste wedstrijd al weer even geleden is (29 april).

Morgen (donderdag) vertrekken we met de auto richting Duinkerken vanwaar we de veerboot naar Dover nemen. Vanaf Dover moeten we dan nog 2,5 uur rijden naar Stoke Mandeville Stadium in Aylesbury. Op deze plaats is ook de Olympic Lodge gevestigd waar we blijven slapen. Stoke Mandeville Stadium is een bijzondere locatie want op deze plaats zijn de Paralympische Spelen ontstaan. Naast een grote sporthal, waar de judowedstrijden zullen worden gehouden, zijn er nog meer faciliteiten, zoals een atletiekbaan, zwembad, tennisbanen, bowlingbaan en een grote fitnessruimte.

Stoke Mandeville Stadium

Op vrijdag hebben we een dag rust en zullen we de plaats Oxford bezoeken. Oxford staat bekend om zijn universiteit die de oudste van Engeland is. Op zaterdag mag ik de tatami op en hopelijk kan ik mijn titel voor het derde jaar op rij prolongeren. Zondag zullen we weer richting Nederland rijden waar we in het begin van de avond zullen aankomen. Hou mijn website in de gaten voor de resultaten op dit toernooi.

P1210322

facebookmail


Gepost in Nieuws
Reacties staat uit voor British Open 2017

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.