Update wedstrijdagenda 2017-2018

De wedstrijdagenda voor judoseizoen 2017-2018 is bijgewerkt. Naast veel bekende toernooien, ook een nieuwe uitdaging: de Wereldkampioenschappen judo voor mensen met een intellectuele beperking. Dit officiële WK wordt samen met de IJF georganiseerd en vindt plaats van 19 t/m 22 oktober in Keulen. Ook zal ik deelnemen aan de nationale kampioenschappen in Engeland (British Open), Nederland (NK aangepast judo) en Duitsland (Einzelmeisterschaften Gjudo) waar ik mijn titels ga proberen te prolongeren.

De eerste twee periodes van komend seizoen (tot 1 januari 2018) heb ik samen met mijn coach ingedeeld. Het seizoen start met de nationale kampioenschappen in de UK, het British Open, wat op 26 augustus in Aylesbury wordt georganiseerd. Dan start de voorbereiding voor het WK G-judo. Tijdens deze periode zal ik nog aan twee toernooien (in Herenthout en Essen) deelnemen om wedstrijdritme te behouden en nog wat dingen uit te proberen.

Na het WK, start periode 2 waarin ik mij ga voorbereiden op het NK Aangepast judo in Venray (november) en mijn examen voor de zwarte band (december). Verder geen toernooien in periode 2. Na het dan-examen, ga ik, samen met de wedstrijdselectie van Shoganai, deelnemen aan een aantal trainingsstages in Hoogvliet en Groningen.

Kijk voor meer informatie op mijn AGENDA.

P1210322

facebookmail


Gepost in Nieuws
Reacties staat uit voor Update wedstrijdagenda 2017-2018

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.