Einde seizoen 2016-2017

Om geen enkel onnodig risico te nemen, heb ik zondag besloten niet deel te nemen aan het aangepast judotoernooi in Deventer, wat tevens de laatste wedstrijd van judoseizoen 2016-2017 was.

Ik mag terugkijken op een heel bijzonder seizoen. Dankzij de (financiële) steun van heel veel lieve mensen, kwam mijn droom uit en mocht ik in december 2016 mee naar Japan voor een trainingsstage/studiereis van twee weken. En natuurlijk waren er ook heel veel prijzen. Zo prolongeerde ik mijn titels op het British Open en de Deutsche Einzelmeisterschaften en werd ik in november 2016 voor de derde keer op rij Nederlands kampioen. Gelukkig heb ik een geweldig team mensen om mij heen waardoor ik mij optimaal kan voorbereiden en presteren als het erop aan komt. Heel veel dank aan mijn ouders en zus Caitlin, mijn trainer Harry Martens en natuurlijk alle judoka’s uit de wedstrijdgroep met wie ik zo fantastisch kan trainen. Ook wil ik mijn sponsoren Nihon Sport, TopFit Fysiotherapie en Kenamju bedanken voor hun steun dit afgelopen seizoen. Verder wil ik Landstede Sport & Bewegen bedanken voor het verlenen van mijn Topsportstatus waardoor het mogelijk is om mijn opleiding en sport te combineren. En natuurlijk iedereen die mij volgt, bedankt voor jullie steun en interesse!

Bedankt 2016-2017

Vanaf maandag 8 mei starten mijn trainingen voor volgend seizoen in de nieuwe dojo van Shoganai. Ik heb er geweldig veel zin in. Komende weken ga ik samen met Caitlin werken aan haar ne-waza werkstuk voor het zwarte bandexamen van Caitlin op 24 juni. Daarna ga ik mij alweer voorbereiden op het nieuwe judoseizoen, wat op 26 augustus start met het British Open in Aylesbury (UK). Regelmatig zal ik jullie op de hoogte houden via mijn website en social media.

facebookmail


Gepost in Nieuws
Reacties staat uit voor Einde seizoen 2016-2017

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.