Nieuwe samenwerking met Topfit Fysiotherapie

Trots kan ik jullie mededelen dat Topfit Fysiotherapie mij gaat ondersteunen. Omdat ik intensief train (judo en krachttraining) zoek ik steeds de grens op en probeer deze te verleggen. Daarnaast heb ik aan de rechterzijde van mijn lichaam een hemiparase waardoor mijn rechterarm, -hand en -been minder goed zijn ontwikkeld. Deze delen van mijn lichaam kan ik dus beperkt gebruiken tijdens judo en krachttraining.

Mijn vaste fysio- en manueel therapeut Lisa Beltman van Topfit Fysiotherapie gaat mij intensief begeleiden om de inzet en rendement van mijn rechter ledematen te verbeteren. Hierdoor kan ik nog effectiever judo-en. Verder helpt Lisa mij met de techniek en uitvoering van de verschillende oefeningen tijdens het krachttrainen om de kans op blessures te verminderen.

Lisa en Kayleigh

Topfit Fysiotherapie heeft meerdere praktijken in de gemeentes Dronten, Lelystad, Almere, Kampen en Zwolle en heeft de meeste fysiotherapeutische specialisaties onder één dak. Wil je meer informatie? Klik dan op het logo van Topfit links boven op deze pagina en neem eens een kijkje op hun website.

facebookmail


Gepost in Nieuws
Reacties staat uit voor Nieuwe samenwerking met Topfit Fysiotherapie

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.