Shoganai Games groot succes!

Zaterdag 15 april was het dan zover: de eerste editie van de Shoganai Games en direct ook mijn praktijkexamen voor mijn PVB2. Om 09:00 uur waren we al druk in de dojo aan de slag om alles klaar te zetten. De eerste kinderen arriveerden al even na half tien. Om tien uur opende ik de Games en deelde de teams in. Er waren vier teams: ROOD met teamleider Caitlin Heerikhuisen, GEEL met Jasper van den Born als teamleider, Manouk Stienstra leidde team GROEN en Daniël Wassenaar team BLAUW.

We begonnen de Games met de pionnenrace, meteen ook een leuke warming-up. Per team moesten alle judoka’s naar een pion rennen, daar een rondje omheen draaien en weer terug naar hun plaats rennen en dan zitten.
20170415_101700
Na de pionnenrace, was het tijd voor teamjudo. De teams namen het tegen elkaar op op twee matten. De twee winnende teams speelde de finale en de andere teams de troostfinale. We zagen mooie partijtjes en de teams waren erg fanatiek in het aanmoedigen. De sfeer zat er goed in.
20170415_104709
Daarna was het tijd voor een klassieker: het touwtrekken. Ook nu werd er fanatiek gestreden en na afloop was het tijd voor de lunchpauze.
20170415_115300
Na de pauze, deden we nog een kruiwagenrace en het onderdeel valbreken. Als laatste onderdeel namen de teams het tegen elkaar op met Stratego Ne-waza. Daarna was iedereen moe gestreden en was het tijd voor de afsluiting. Alle deelnemers kregen een diploma, een appel en een traktatie van de jarige Lars Wiersma. Het team wat uiteindelijke de meeste punten bij elkaar had verzameld, was team BLAUW!

Ik vond het erg leuk om de Shoganai Games te organiseren en de examinator van Landstede was erg onder de indruk. Komende week heb ik nog een evaluatiegesprek op school maar in principe ben ik geslaagd voor deze PVB2! Gezien de vele positieve reacties, zal er ook volgend jaar weer een editie van de Shoganai Games worden georganiseerd!

Ik wil graag de teamleiders, mijn ouders, trainers, bestuur van Shoganai en alle andere spontane vrijwilligers bedanken voor alle hulp. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest!


2017-04-15 Shoganai Games

facebookmail


Gepost in Nieuws
Reacties staat uit voor Shoganai Games groot succes!

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.