Goud op Landeseinzelmeisterschaften in Köln

Op zaterdag 1 april (nee, geen grapje) gingen we al vroeg op pad richting Köln om deel te nemen aan de Landeseinzelmeisterschaften, het aangepast judokampioenschap van Nordrhein Westfalen. Hiervor was ik uitgenodigd en omdat ik steeds op zoek ben naar nieuwe uitdagingen, werd gekozen om deel te nemen in Köln in plaats van Beverwijk. Het was een professioneel georganiseerd toernooi. De wedstrijden werden per niveau gespeeld. Na de opening en warming-up, begonnen de judoka’s van niveau 3, gevolgd door de judoka’s van niveau 2 en aan het einde van de middag waren wij (ik en de andere Nederlandse deelnemers) aan de beurt.
20170401_154839_001
Ik begon mijn toernooi tegen De Roock die links judode en het mij daardoor lastig maakte. Na enige tijd maakte ik een makikomi en wilde mijn tegenstander de worp opvangen door haar arm uit te steken. Dit ging helaas mis en De Roock moest geblesseerd opgeven. Tegen Siebelitz stond ik sterk te judoën en wist mijn tegenstander, na een beenworp, in de houdgreep te nemen en het kampioenschap in de wacht te slepen.
20170401_180027
Op 28 april vertrek ik met mijn vader en coach naar Grenzach-Wyhlen, om daar op 29 april deel te nemen aan de Internationale Deutsche Einzelmeisterschaften G-Judo.

2017-04-01 LEM Köln

facebookmail


Gepost in Nieuws
Reacties staat uit voor Goud op Landeseinzelmeisterschaften in Köln

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.