Omroep Flevoland maakt opnames tijdens training en huldiging

Maandag 5 december heeft Omroep Flevoland opnames gemaakt voor het programma “Flevoland sport”. De cameraman was er al vroeg en heeft eerst beelden vastgelegd tijdens de training. Daarna werd ik geïnterviewd door verslaggever Han Dijkstra over onder andere mijn bijzondere trainingsstage naar Japan.
P1210904
Na de training en het interview, werden de Nederlands kampioenen van de afgelopen tijd in het zonnetje gezet. Mijn vader mocht als coach en bestuurslid de huldiging doen en had, in Sinterklaas-stijl, voor iedereen een leuk gedicht gemaakt. Allereerst was ik aan de beurt, gevolgd door mijn zus Caitlin, Jasper van den Born en Daniël Wassenaar (helaas konden Sacha Buwalda en Paula Borgonje er niet bij zijn). Ook de huldiging is door Omroep Flevoland gefilmd. Iedereen kreeg een bosje bloemen van het bestuur en nog een presentje van de coach.
IMG-20161205-WA0001
Na de huldiging speelden we met een grote groep judoka’s het Sinterklaasspel en waren er lekkere dingen te eten en te drinken. Het was gezellig! De reportage komt op zondagavond om 20:08 uur bij Flevoland Sport op TV. Kijken jullie ook?

facebookmail


Gepost in Nieuws
Reacties staat uit voor Omroep Flevoland maakt opnames tijdens training en huldiging

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.