Te gast bij de kernploegtraining SBN

Op zondag 20 november mocht ik meetrainen met de nationale selectie van de Sambobond Nederland. De kernploegtraining was bij Emsland sportcentrum in Ommen en stond onder leiding van de bondscoach Johan Jaspers Faaijer.
8
We begonnen de training met een warming-up en uchi komi. Vervolgens was er in het eerste gedeelte van de training veel aandacht voor pakking en positie in combinatie met beenworpen en schouderworp. Na een korte pauze hebben we veel randori’s gemaakt. Eerst tachi-waza (staande) en daarna ne-waza (op de grond). Veel lekkere partijtje gemaakt en tijdens ne-waza samen met Caitlin wat beenklemmen geoefend. Als laatste was er nog een randori vorm waarbij er steeds zes kampioenen op de mat stonden die je kon uitdagen. Als je won (ook met een klein verschil) was jij de kampioen en mocht de ander zitten.
32
Het was een erg leuke training en leuke groep mensen. Ik heb veel geleerd en bijna alles kan ik meenemen in mijn eigen judo. Na afloop van de training, werd de gebruikelijke groepsfoto gemaakt.
45

Klik HIER om onze eigen foto’s van de kernploegtraining te bekijken.

facebookmail


Gepost in Nieuws
Reacties staat uit voor Te gast bij de kernploegtraining SBN

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.