Trainingsstage SI Verhagen was weer top!

Zaterdag 10 september organiseerde Sportinstituut Verhagen weer een trainingsstage voor reguliere en G-judoka’s. Dit keer namen 32 judoka’s (waaronder 10 judoka’s uit Duitsland) deel aan de trainingsdag die plaatsvond in Joutou Sportzorgcentrum te Venray. De warming-up was leuk en we deden ook een aantal kracht- en conditieoefeningen. Na wat oefeningen op de grond (passeer en kanteltechnieken) was het tijd voor een flink aantal randori’s ne-waza.
P1210415
Het tachi-waza blok begon met uchi komi’s, lekker wat baantjes verschillende worpen inzetten. Daarna werd de groep in tweeën gesplitsten hebben we een flink aantal randori’s van drie minuten gedraaid. Na ruim anderhalf uur werd de ochtendtraining afgesloten en kregen we een heerlijke lunch aangeboden. Lekker even genieten buiten op het terras.
P1210456
Na de lunch was het tijd voor de middagtraining. Ook nu een pittige warming-up met veel series uchi-komi, bijvoorbeeld 5x links inzetten, 10x buikspieren, 5x rechts inzetten en weer 10x buikspieren. Drie verschillende series en iedere serie moesten we 3x herhalen. Daarna weer veel randori’s tachi waza. Na bijna anderhalf uur was ook de middagtraining afgelopen. Heerlijk getraind! Super bedankt weer, Rudi!

Klik HIER om onze eigen foto’s van de trainingsstage te bekijken.

facebookmail


Gepost in Nieuws
Reacties staat uit voor Trainingsstage SI Verhagen was weer top!

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.