Nieuwe sponsor!

Persbericht: Fysiotherapie Hoekman ondersteunt topjudoka Kayleigh Heerikhuisen

Dronten – Vanaf 11 maart 2016 ondersteunt fysiotherapie Hoekman, Focus Samen de Drontense topjudoka Kayleigh Heerikhuisen. Kayleigh heeft een lichamelijke beperking en traint op hoog niveau. De specialisten van Hoekman gaan haar hierbij helpen zodat ze ook in de toekomst optimaal kan blijven presteren.

Kayleigh Heerikhuisen is meervoudig Nederlands en Europees kampioen G-judo (judo voor mensen met een beperking). Ze is geboren met een lichamelijke beperking waardoor bepaalde spieren en gewrichten aan de rechterkant van haar lichaam minder goed zijn ontwikkeld. Om aan de top te blijven, traint Kayleigh 5-7 maal per week, onder andere bij Shoganai Judo Dronten en Budoschool Amsterdam en ondersteunt het judo met krachttraining en hardlopen. “Doordat ik op hoog niveau train, vraag ik uit uiterste van mijn lichaam. Juist vanwege mijn lichamelijke beperking is het belangrijk om een team trainers en specialisten om mij heen te hebben die mij helpen om op een verantwoorde manier te trainen en blessures te voorkomen. Daarom ben ik heel blij dat Fysiotherapie Hoekman, Focus Samen bereid is om mij hierbij te ondersteunen.”, aldus Kayleigh.

Foto bij Persbericht 2016-3-11

Fysiotherapie Hoekman, Focus Samen heeft meerdere praktijken in de gemeente Dronten en heeft de meeste fysiotherapeutische specialisaties onder één dak. Voor Kayleigh heeft fysiotherapeut Yorick Verzijden een plan van aanpak gemaakt om haar goed te kunnen kunnen ondersteunen. Hierbij valt te denken aan het onderhouden van de volledige mobiliteit en het verbeteren van de symmetrie, coördinatie en belastbaarheid om daarmee blessures zoveel mogelijk te voorkomen. In geval van blessures kan Kayleigh eveneens rekenen op de specialistische kennis en ervaring van Fysiotherapie Hoekman, Focus Samen. Meer informatie is te vinden op de website: http://www.fysiotherapiehoekman.nl/.

facebookmail


Gepost in Nieuws
Reacties staat uit voor Nieuwe sponsor!

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.