Terugblik op 2015

2015 is omgevlogen. Als is terugkijk dan ben ik zeer tevreden over dit jaar. Ik heb veel nieuwe mensen ontmoet en ben in augustus begonnen aan een nieuwe opleiding: “Sport en bewegen” op het Deltion College in Zwolle (op zich al een droom die uitkwam). Uit alle hoogtepunten, is dit mijn top 3:

* Op 3: Mijn tweede plaats op het NK G-judo op 21 november. Ik kwam, vanwege te weinig tegenstanders in mijn eigen gewichtsklasse tot 63 kg, uit in de klasse tot 78 kg.
* Op 2: Op 11 april werd ik voor de tweede keer op rij Europees kampioen in de -63 kg.
* Maar met stop op 1 staat toch mijn eerste titel in het buitenland. 29 augustus werd ik kampioen op het British Open in Aylesbury, Engeland. Een geweldig leuk toernooi en bijzonder leuke reis. Absoluut mijn hoogtepunt van 2015!

Bedankt 2015

Prestaties leveren, kan ik natuurlijk alleen. Ik wil graag de volgende mensen bedanken:

* Peter Wetzer en Nihon Sport. Net als ik, staat Nihon Sport voor passie en perfectie. Ik ben erg blij en trots dat Nihon Sport mijn sportkleding sponsort.
* Bram Strik van Kenamju. Bram heeft een persoonlijk krachttrainingsprogramma voor mij ontwikkeld, afgestemd op mijn mogelijkheden. Ik ben erg blij dat hij mij wilt adviseren en begeleiden.
* Daniël Stokhof van Budoschool Amsterdam. Daniël helpt mij bij teveel dingen om op te noemen. En dankzij hem gaan deuren voor mij open die voor anderen vaak gesloten blijven.
* Harry Martens van Shoganai judo Dronten. Ook Harry helpt mij veel op judo gebied en zorgt ervoor dat ik beter wordt.
* De trainers van Topjudo Kenamju. Bedankt Zeeger, Jasper, Benito, John en Pieter dat ik mee mag trainen, ik heb tijdens jullie trainingen veel geleerd. En daardoor presteer ik dit jaar beter dan in 2014.
* Jannie Talen van het Deltion College. Mevrouw Talen is mijn topsportcoördinator en mentor. Dankzij haar inzet, heb ik een topsportregeling en kan ik mijn judo- en krachttrainingen en -wedstrijden optimaal combineren met mijn opleiding.
* en natuurlijk mijn ouders en zus Caitlin. Dankzij jullie kan ik mijn geliefde sport beoefenen en naar de verschillende wedstrijden toe.

Iedereen heel hartelijk bedankt voor zijn of haar inzet, op naar 2016!
Ik wens iedereen een hele fijne jaarwisseling en een gezond en sportief 2016!

facebookmail


Gepost in Nieuws
Reacties staat uit voor Terugblik op 2015

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.