Kampioen op het G-judo Kersttoernooi in Hoogeveen!

Op zondag 20 december heb ik deelgenomen aan het gezellige G-judo Kersttoernooi in Hoogeveen. Ik begon mijn toernooi met een tactische partij die op shido’s (straffen) in het voordeel van mij werd beslist, dankzij een dominante pakking en aanvallend judo. De tweede partij won ik dankzij een o uchi gari (waza-ari) en een houdgreep (ippon). Ik kwam lekker op dreef en scoorde in de volgende partij een prachtige ippon met een o soto makikomi. Ook de laatste wedstrijd scoorde ik waza-ari dankzij een binnenwaartse haak en maakte het af met een houdgreep. Heerlijk om 2015 op deze manier af te sluiten.
P1190413
Een dag eerder werd met zus Caitlin knap tweede in haar poule op het reguliere Kersttoernooi #Trots! Op de foto-link zie ook enkele foto’s van haar wedstrijden.

Nu twee weken volledige rust om in januari mijn training weer te hervatten. Op de agenda staan dan het internationale tornooi van de Donderslag in België en het Twinkeltoernooi in Gilze. Ik wens iedereen hele fijne Kerstdagen en een gezond en gelukkig 2016 toe!
Klik HIER om de foto’s van het Kersttoernooi (19 en 20 december) te bekijken.

facebookmail


Gepost in Nieuws
Reacties staat uit voor Kampioen op het G-judo Kersttoernooi in Hoogeveen!

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.