2015-08-11 Sportservice Noord-Holland: Judoka Kayleigh Heerikhuisen op Special Olympics Regionale Spelen

Als je echt wil, dan is alles mogelijk. Een zin die regelmatig naar voren komt in gesprek met de achttienjarige judoka Kayleigh Heerikhuisen uit Dronten. Want kregen haar ouders vlak na haar geboorte nog te horen dat Kayleigh waarschijnlijk nooit zou kunnen lopen en praten, nu 18 jaar later bewijst Kayleigh dat je je daar helemaal niet bij neer moet leggen. De judoka kan namelijk gewoon lopen, praten en studeren en beoefent ook nog eens sport op topniveau. Op zaterdag 26 september doet ze mee met de Special Olympics Regionale Spelen Haarlemmermeer.


Om de rest van het interview te lezen, klik op onderstaande link:
Artikel Sportservice Noord-Holland.

facebookmail


Gepost in In de media
Reacties staat uit voor 2015-08-11 Sportservice Noord-Holland: Judoka Kayleigh Heerikhuisen op Special Olympics Regionale Spelen

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.