i am judo maakt opnames bij Budoschool Amsterdam

Dinsdag 17 maart heeft stichting i am judo opnames gemaakt tijdens de training van de G-judoselectie bij Budoschool Amsterdam. i am judo wil graag laten zien judo geschikt is voor iedereen!

Stichting i am judo, ook te gast bij ons tijdens de judoclinic op 29 maart, zamelt oude judopakken in. Deze gebruikt i am judo om andere kinderen de kans te bieden ook te gaan judoën. De oude, ingezamelde judopakken worden landelijk en internationaal gebruikt bij judoprojecten. Ook voor kinderen wie anders geen judopak kunnen betalen.

Oproep
Heb jij ook een oud judopak in de kast liggen dat jezelf niet meer past en gebruikt? Lever deze dan in! Op een speciaal kaartje kun je een boodschap voor de nieuwe eigenaar van jouw judopak schrijven. Op deze manier geef jij andere de kans om ook lekker te gaan judoën.

Jouw oude judopak mag je al vanaf de eerst komende judoles op locatie De Zeppelin inleveren, of op de dag van de judoclinic zelf – zondag 29 maart.

Over i am judo
i am judo is een in 2014 in Nederland opgerichte community. Zij vormen een platform dat de hele internationale judowereld met elkaar verbindt. Hierin sluit i am judo aan op fundamentele kernwaarden van het judo. Judo is niet alleen een sport, maar ook een streven naar persoonlijk sociale en maatschappelijke ontwikkeling. En daarin een wezenlijk onderdeel van wie wij judoka’s daardoor zijn en de kansen die het judo ons biedt. Of je nu wereldkampioen bent of vrijwilliger bij een club. Beginnend recreatieve judoka of scheidsrechter. Judo is voor ons allen op onze eigen manier een wezenlijk onderdeel van ons leven, en wij zijn op onze beurt weer allemaal een wezenlijk onderdeel van judo en waar judo voor staat!

i am judo wordt reeds ondersteund door vele nationale en internationale judoclubs en toppers.

facebookmail


Gepost in Nieuws
Reacties staat uit voor i am judo maakt opnames bij Budoschool Amsterdam

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.