Voorbereidingsfase 2e helft seizoen gestart

In februari ben ik begonnen met de voorbereidingen voor een aantal belangrijke toernooien in de tweede helft van het seizoen. Dat betekent dus veel en gevarieerd trainen. Ook heb ik mijn looptraining weer opgepakt om conditioneel in vorm te komen. Mijn judotrainingen doe ik bij Shoganai in Dronten onder leiding van Harry Martens en eens per week bij Daniël Stokhof van Budoschool Amsterdam. Daarnaast ga ik regelmatig extern trainen, bijvoorbeeld bij Topjudo Kenamju en (komende maandag) bij JTS Heerenveen.
Op 7 maart zal ik deelnemen aan een toernooi in Zuid België. Hier kan ik nieuwe technieken uitproberen en bepalen waaraan ik nog moet werken. 11 april ga ik proberen mijn Europese titel te prolongeren en op 9 mei zal ik deelnemen aan het Open Duits kampioenschap.

Verder ben ik erg blij dat ik een hele goede partner (uke) heb gevonden. Samen met Remco Jansen (tweede dan) ga ik de komende tijd bij Budoschool Amsterdam trainen voor mijn zwarte band examen. Wat ik precies ga voorbereiden en wanneer ik examen ga doen, houd ik nog even voor mijzelf.

Klik HIER om meer foto’s te bekijken.

facebookmail


Gepost in Nieuws
Reacties staat uit voor Voorbereidingsfase 2e helft seizoen gestart

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.