Sportverkiezing 2014 Dronten

Vrijdagavond 23 januari ben ik gehuldigd als Nederlands en Europees kampioen. Tijdens de Sportverkiezingen in theater De Meerpaal te Dronten ontving ik een bokaal, bloemen en de felicitaties van sportwethouder Hans Engelvaart.

De inmiddels traditionele Sportverkiezingen werd ook dit jaar druk bezocht. Deze feestelijke avond begon met het huldigen van alle kampioenen die woonachtig zijn in de gemeente Dronten. Daarnaast waren 42 sporters, coaches en vrijwilligers genomineerd in 8 categorieën. Ik was dit jaar, samen met twee andere sporters, genomineerd voor de titel “Sporttalent meisje 2014”. Omdat alle drie de dames afgelopen jaar tenminste Nederlands Kampioen zijn geworden, had de jury het dit jaar extra moeilijk om een keuze te maken. De titel ging uiteindelijk naar Fleur Hoek, Wereldkampioen korfbal. Ik vond het geweldig om genomineerd te zijn en kreeg een mooi aandenken en bloemen.

Zoals ieder jaar was Shoganai Judo Dronten weer ruim vertegenwoordigd. Aan het begin van de avond werd trainer Harry Martens gehuldigd als Nederlands kampioen. Penningmeester Henriëtte Heeres werd gekozen tot vrijwilliger van het jaar en Arthur Heeres won de titel “Sporttalent jongen”. Sacha Buwalda en Iris Iwema waren genomineerd in de categorie “Sportvrouw van het jaar” maar moesten toezien dat Alice Naber deze prijs won.

Wat ik zelf heel erg gaaf vond, is dat mijn goede vriend Youri, Martin en Daniël van Budoschool Amsterdam en de familie van Meel uit Amsterdam speciaal voor deze gelegenheid naar Dronten waren gekomen. Ik wil graag mijn familie, vrienden, trainers en supporters heel hartelijk bedanken voor hun steun. We gaan er weer een mooi judojaar van maken!


facebookmail


Gepost in Nieuws
Reacties staat uit voor Sportverkiezing 2014 Dronten

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.