Herfstvakantie = Judo4Daagse

Afgelopen week was het herfstvakantie, tijd om even lekker te ontspannen en…..te trainen. Budoschool Amsterdam organiseerde voor de tweede maal de Judo4Daagse. Zoals de naam al zegt: 4 dagen achter elkaar judotraining van verschillende trainers. Ook de ouders hoefden zich niet te vervelen. Er stonden namelijk hometrainers, loopbanden en crosstrainers klaar en je kon allerlei verschillende oefeningen met gewichten en PowerCords doen.

Maandag trapte BSA trainer Martin af met een technische training. Marco gaf op dinsdag een les waarin we veel nuttige en leuke judospellen hebben gedaan. Op woensdag gaf Patrick Koster van Shoganai Judo Dronten een pittige wedstrijdtraining en donderdag werd de Judo4Daagse afgesloten met een power training van Daniël en Sjoerd. Na iedere les werden de judoka’s getrakteerd op fruit en drinken. De judoka’s die trouw alle vier dagen hadden getraind, kregen bovendien een mooie medaille.

Nog drie weken tot aan het NK G-judo in Baarlo. Nog drie weken om hard te trainen en de laatste puntjes op de i te zetten.

facebookmail


Gepost in Nieuws
Reacties staat uit voor Herfstvakantie = Judo4Daagse

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.