Derde plaats op Internationaal G-judotoernooi in Herenthout

Op vrijdag 10 oktober vertrokken we richting België voor het 9e Internationaal G-judotoernooi van Mori-No-Otoko. Onderweg troffen we trainer/coach Daniël en Eelco en hebben we eerst wat gegeten voor we onze reis vervolgden naar het Hotel in Kasterlee. Na het ontbijt, vertrokken we richting sporthal ‘t Kapelleke in Herenthout en daar was ook de rest van ons wedstrijdteam. Dit keer hadden we de beschikking over een “eigen” ruimte/dojo waar we konden omkleden, opwarmen en chillen tijdens de andere wedstrijden.

In de ochtend mochten eerste de jongste judoka’s de mat op. Dat ging super goed! Aan het einde van de ochtend hadden we al 8 eerste plaatsen en één derde plaats. Kampioen werden Robin Herman, Damian Pullen, Giovanni, Ryan, Kelsey en Damian Ligthart, Davy Harmsen en Andy Schoutens. Gert-Jan Vlijm had een hele zware poule en werd derde.

Na de lunch pauze was het tijd voor de senioren. Helaas waren er maar heel weinig dames ingeschreven en werden we met z’n vieren samengevoegd in één poule. Twee meiden judo-en normaal in de -78 kg en Shannon is zelfs nog lichter dan ik. In mijn eerste partij zat ik dicht tegen een score aan maar kwam helaas in een houdgreep terecht waardoor ik verloor. Shannon raakte daarna ernstig geblesseerd en kon niet meer meedoen. Mijn derde en laatste wedstrijd probeerde ik veel aan te vallen. Ook nu kwam ik, na een actie, op de grond en in een houdgreep terecht waar ik niet meer uit kon komen.

Klik HIER om de foto’s te bekijken.

In de Herfstvakantie neem ik deel aan de Judo4Daagse bij Budoschool Amsterdam en ga ik werken aan mijn vorm voor het Open Nederlands Kampioenschap G-judo 2014 wat op 8 november in Baarlo wordt gehouden.

facebookmail


Gepost in Nieuws
Reacties staat uit voor Derde plaats op Internationaal G-judotoernooi in Herenthout

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.