Een nieuw judoseizoen

Mijn zomervakantie is voorbij. Ik heb heel veel in de vakantie gedaan. De eerste drie weken heb ik, samen met mijn zusje Caitlin, gewerkt bij Van Dijk Educatie in Kampen. We werkten samen op de kwaliteitsafdeling waar we de ingenomen studieboeken moesten controleren op schade en of ze nog gebruikt kunnen worden. Verder heb ik nog leuke dingen gedaan met een vriendin.

Woensdag 20 augustus is mijn nieuwe opleiding op Landstede in Dronten van start gegaan. Ik doe daar de entree opleiding Zorg en Welzijn. De introductiefase van de opleiding duurt circa vijf weken. Als ik deze eerste fase goed afsluit, mag ik weer stage lopen!

Het nieuwe judoseizoen 2014-2015 is inmiddels weer gestart. Tijd voor nieuwe doelen en nieuwe uitdagingen. Samen met mijn trainers en coaches hebben we een nieuw technisch ontwikkelingsplan opgesteld. Gelukkig ging het judo in de zomervakantie gewoon door bij Budoschool Amsterdam en kon ik lekker trainen. Ook heb ik samen met de junioren en senioren van Topjudo Kenamju getraind. Verder loop ik 2 keer per week hard en ga ik regelmatig krachttrainen. Heb er weer veel zin in!

facebookmail


Gepost in Nieuws
Reacties staat uit voor Een nieuw judoseizoen

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.