Tweede plaats op het Twinkeltoernooi in Gilze

Op zaterdag 1 februari deed ik mee aan eerste G-judotoernooi in 2014, het Twinkeltoernooi in Gilze. Helaas waren er maar weinig dames in mijn niveau en gewichtsklasse (-63 kg). Ik mocht een dubbele competitie draaien tegen Priscilla en Susanne, die normaal in de -70 kg judo-ed.
Ik begon tegen Priscilla. De partij verliep goed, ik concentreerde me om een goede pakking te maken en haar te controleren. Met een heupworp scoorde ik een yuko, voldoende voor de overwinning. Van Susanne had ik nog nooit gewonnen. Ik kwam echter al vroeg in de wedstrijd een yuko voor te staan en kon de partij met pakking uit judo├źn.

Mijn tweede partij tegen Priscilla begon grimmig. Priscilla sloeg mijn handen steeds weg en werd daarom bestraft met een shido. De wedstrijd was spannend maar het lukte me niet om te scoren. Dankzij de shido won ik toch de partij. De laatste partij tegen Susanne was ook spannend. We gingen aardig gelijk op maar kwam vlak voor tijd in een houdgreep en kwam daar niet meer uit.
Dankzij hard trainen op mijn pakking, had ik vandaag meer grip en controle op mijn tegenstanders, wat mij een mooie tweede plaats heeft opgeleverd!

Klik HIER om de foto’s van het Twinkeltoernooi in Gilze te bekijken.
Klik HIER om de foto’s van Bob Lefevere te bekijken.

facebookmail


Gepost in Nieuws
Reacties staat uit voor Tweede plaats op het Twinkeltoernooi in Gilze

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.