Gouden medaille in Sneek!

Op zaterdag 7 september had ik mijn eerste wedstrijd van het nieuwe judoseizoen: de Special Olympics Regionale Spelen in Sneek. Een bijzonder toernooi met een Olympisch tintje. Zo’n 200 deelnemers deden mee aan 5 verschillende sporten, waaronder judo.
Tijdens de openingsceremonie liepen we met de judoka’s en coaches van Shoganai het atletiekstadion binnen. Na wat speeches, werden de vlaggen gehesen, de eed uitgesproken en de Olympische vlam aangestoken. Het toernooi kon beginnen!

Mijn eerste wedstrijd tegen Famke ging goed. Met een beenworp scoorde ik yuko en kon ik doorgaan op de grond en een houdgreep maken; net niet lang genoeg dus wazari op het bord en de eerste partij in de pocket. Daarna mocht ik tegen Alexandra en had ik wat meer moeite. Na afloop van de partij stond er toch een yuko voor mij op het scorebord en dus weer winst. De laatste wedstrijd zou ik tegen Jessica moeten judo-en. Jammer genoeg had ze zichzelf geblesseerd en kon helaas niet meer judo-en. Dat betekende ippon voor mij en GOUD!

Klik HIER om de foto’s van SORS Sneek te bekijken.

facebookmail


Gepost in Nieuws
Reacties staat uit voor Gouden medaille in Sneek!

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.