Eerste plaats op het Spelend Sporten toernooi

Zaterdag 9 maart 2013 werd voor de 19e keer het Spelend Sporten G-judotoernooi gehouden in Leeuwarden. We hoefden gelukkig niet heel vroeg weg, het toernooi begon pas om 13:00 uur.
Dit toernooi was ik met Famke en Jessica in een kleine poule ingedeeld. Mijn eerste partij tegen Famke ging op zich wel goed. Na een mislukte makikomi, kreeg ik haar toch op de grond en kon ik een houdgreep maken. De eerste ippon was binnen. Jessica begon haar partij aggressief en kreeg daar een waarschuwing voor. Toen was ik aan de beurt en pakte haar direct goed en kon een mooie, linkse buitenwaartse haak maken: Ippon!

Na de pauze, mocht ik voor de tweede keer tegen Famke. Nu was het wat spannender. Ik viel continu aan en probeerde de partij op de grond af te maken. Uiteindelijk lukte dat en won ik de partij weer met een houdgreep en ippon. In de laatste partij tegen Jessica scoorde ik direct wazari met een linkse buitenwaartse haak en maakte het ook nu weer af met een houdgreep. Met vier ippons en dus een maximale score, kampioen!

Klik HIER om onze eigen foto’s van het Spelend Sporten toernooi te bekijken.
Klik HIER om de foto’s van Bob Lefevere van het Spelend Sporten toernooi te bekijken.

facebookmail


Gepost in Nieuws
Reacties staat uit voor Eerste plaats op het Spelend Sporten toernooi

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.