Laatste trainingen van 2012 in Amsterdam

De tijd gaat snel, het jaar 2012 is alweer bijna voorbij en we zijn al op de helft van dit judoseizoen. Afgelopen week waren de laatste trainingen van 2012 in Amsterdam.
Dinsdag 18 december trainden Caitlin en ik, zoals gebruikelijk, bij Budoschool Amsterdam. Allereerst werden de deelnemers aan het Kersttoernooi in Hoogeveen op de foto gezet. Van links naar rechts: Caitlin Heerikhuisen, ik en Jurgen Moolenaar.

We waren weer met een flinke groep judoka’s en na de gezamenlijke warming-up, splitste de groep zich. Liefhebbers van kata’s gingen naar Tycho van der Werff, de wedstrijdjudoka’s naar Daniël Stokhof.

We leerden een schouderworp en enkele variaties daarop. Na de techniekles, was het tijd voor randori’s. Hier werd er weer hard geknokt. Mijn randori’s tegen Sarah gingen niets zo lekker. Tegen Diëgo ging het wat beter. Mijn laatste randori was tegen een nieuwe, maar erg goede judoka waar ik geen grip op kreeg. Lekker getraind en weer veel geleerd.

Zondag 23 december mocht ik meetrainen bij Topjudo Amsterdam ZO, waar Caitlin ook regelmatig traint. Normaalgesproken trainen hier de toptalenten van diversen judoscholen in Amsterdam maar deze dag was het rustig: Kerstvakantie! Dat mocht de pret niet drukken. Met een groepje van 6 judoka’s begonnen we met een intensieve warming-up waarin kracht en conditie flink op de proef werden gesteld. Met trainer Rob oefende we schouderworpen (morote en ippon seoi nage) en o uchi gari; lekker smijten op de dikke valmatten. Ook hier heerlijk getraind en weer veel geleerd.

Volgende training is op 31 december bij Shoganai Judo Dronten. Daarna maken we ons klaar voor Caitlin’s deelname aan het Tornooi van de Donderslag in Meeuwen-Gruitrode in België. Daar hebben we enorm veel zin in!
Klik HIER om de foto’s van de trainingen in Amsterdam te bekijken.

facebookmail


Gepost in Nieuws
Reacties staat uit voor Laatste trainingen van 2012 in Amsterdam

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.