Opnieuw kampioen in Hoogeveen!

Op zondag 16 december organiseerde budoschool Hoogeveen voor de derde keer het Kerst G-judotoernooi. Samen met Davy Harmsen, Gert-Jan Vlijm en Shannon Homburg gingen we al vroeg op pad. Shannon kon helaas niet meedoen door een blessure maar ik vond het wel heel fijn dat ze er was om ons aan te moedigen.
Mijn eerste partij tegen Famke Regtop ging best goed. Famke is heel fel en daardoor is het lastig om tegen haar te judo-en. Ik scoorde een yuko met een linkse buitenwaartse haak en dat was genoeg voor de winst.
In de volgende wedstrijd mocht ik tegen Jessica Vos. Ik kon haar naar de grond werken met een beenworp en maakte het op de grond af met een houdgreep, ippon!
Alexandra Hendriks is een gevaarlijke tegenstandster. Dit keer kon ik door een goede pakking haar blijven controleren. Met een linkse binnenwaartse haak scoorde ik een wazari en even later kwam daar de tweede wazari bij dankzij een buitenwaartse haak.
De laatste wedstrijd tegen Ashley van Dijken was een soort finale. Ashley en ik hadden op dat moment alle partijen gewonnen en mochten dus gaan uitmaken wie er kampioen zou worden. Het werd een spannende partij waarbij ik veel probeerde maar geen van ons wist te scoren. De scheidsrechter beloonde mijn aanvallende judo en besliste dat ik gewonnen had. Daarmee werd ik voor het derde jaar op rij kampioen in Hoogeveen! GAAF!


Klik HIER om onze foto’s van het Hoogeveense Kersttoernooi te bekijken.
Klik HIER om de foto’s van Bob Lefevere van het Hoogeveense Kersttoernooi te bekijken.
Klik HIER om de foto’s van Roland Homburg van het Hoogeveense Kersttoernooi te bekijken.

facebookmail


Gepost in Nieuws
Reacties staat uit voor Opnieuw kampioen in Hoogeveen!

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.