2012-12-17 Krant van Flevoland: Zwarte band voor Shoganai judoka Patrick Koster

DRONTEN – Judoka Patrick Koster van Shoganai Judo Dronten is zaterdag 15 december geslaagd voor de zwarte band judo. Na het behalen van honderd punten, mocht hij zijn technieken demonstreren op het danexamen in Markelo.

G-judotoernooi

De G-judoka’s van Shoganai Judo Dronten hebben zondag 16 december uitstekend gepresteerd tijdens het 3e Hoogeveens Kerst G-judotoernooi. Kayleigh Heerikhuisen en Davy Harmsen zijn kampioen geworden. Gert-Jan Vlijm behaalde een derde prijs.


Om de rest van het artikel te lezen, klik op onderstaande link:
Artikel Krant van Flevoland 17 december 2012.

facebookmail


Gepost in In de media
Reacties staat uit voor 2012-12-17 Krant van Flevoland: Zwarte band voor Shoganai judoka Patrick Koster

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.