Brons op het Midden Nederland Toernooi in Ede

Brons op het Midden Nederland Toernooi in Ede


Op zaterdag 18 februari heb ik meegedaan aan het Midden Nederland Toernooi in Ede. Een spannende dag want ik deed op dit toernooi voor het eerst mee in categorie 2 in plaats van 3. Dat betekent dus tegenstandster met meer ervaring, snelheid en techniek. Kortom een nieuwe uitdaging. Ook nieuw was mijn coach. Normaal wordt ik gecoached door mijn vader maar die was naar een applicatiecursus G-judo verderop in de sporthal. Vandaag werd ik gecoached door Daniël Stokhof van Budoschool Amsterdam (tevens één van de bondscoaches)
Mijn eerste partij in Ede won ik, dankzij aanvallend judo, op beslissing. En ook de tweede partij gaat prima; met een houdgreep win ik op ippon. In de derde partij wordt ik verrast met een heupworp en verlies. Ook in de volgende partij gaat het minder, ik heb mijn hoofd er niet bij en verlies op beslissing. Na wat peptalk kom ik sterk terug en win mijn laatste partij op ippon en stel daarmee de bronzen plak zeker.
Shannon Homburg en Gert-Jan Vlijm wonnen al hun partijen en mochten beiden een gouden medaille in ontvangst nemen. Davy Harmsen blesseerde zijn voet en won het brons.

Klik HIER om de foto’s van Bob Lefevere te bekijken.


facebookmail


Gepost in Nieuws
Reacties staat uit voor Brons op het Midden Nederland Toernooi in Ede

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.