Opnieuw GOUD op het Twinkeltoernooi in Gilze

Zaterdag 21 januari heb ik meegedaan aan het Twinkeltoernooi in Gilze. Ik was ingedeeld in een pittig poultje met drie tegenstandsters. De eerste partij ging al best goed. Met een buitenwaartse haak kreeg in mijn tegenstandster op de grond en kom haar daarna in de houdgreep nemen: IPPON. Volgens Daniël Stokhof stond ik nog “te lief” te judoën. Na de lunchpauze en lang wachten mocht ik dan eindelijk weer de mat op. En het werkte: door fel en aanvallend te judoën scoorde ik al snel een wazari en kon het afmaken met een houdgreep: IPPON.

Ook de laatste wedstrijd ging prima. Deze tegenstandster was wat sneller en had een linkse pakking. Met een buitenwaartse haak scoorde ik twee keer een yuko. De derde o soto gari zat een stuk beter en daarmee scoorde ik dan ook een ippon. Drie keer is scheepsrecht.
Davy en Shannon hadden het erg zwaar. Ze moesten allebei tegen ervaren jongens met een bruine band. Deze partijen verloren ze allebei en in hun onderlinge duel was Davy dit keer wat sterker. Allebei wonnen ze de derde prijs.
En na goud in Hoogeveen mocht in ook in Gilze op het hoogste treedje staan. Een erg leuke dag, veel geleerd. Op naar Ede waar ik het in categorie 2 ga proberen.

Klik HIER om onze eigen foto’s te bekijken.
Klik HIER om de foto’s van Bob Lefevere te bekijken.

facebookmail


Gepost in Nieuws
Reacties staat uit voor Opnieuw GOUD op het Twinkeltoernooi in Gilze

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.