GOUD op het Kersttoernooi Hoogeveen

Zondag 18 december heb ik meegedaan aan het tweede Kersttoernooi in Hoogeveen. Ik was samen met Famke Regtop en Alexandra Hendriks, beiden van judoschool Bette, ingedeeld in een poule.
Na de warming-up mocht ik eerst tegen Famke. Ik scoorde een wazari met een linkse buitenwaartse haak en nam haar op de grond in een houdgreep, ippon! A snel volgde toen een pauze waarin we een lunchpakket kregen.

Na de pauze, moest ik tegen Alexandra. Deze partij was best zwaar maar ik scoorde een wazari met een buitenwaartse haak en won. Hierna mochten we nog een keer tegen elkaar. Opnieuw scoorde ik een wazari tegen Famke en maakte het af met een houdgreep. Van Alexandra won ik op dezelfde manier met ippon. Net als vorig jaar de eerste plaats en een hele mooie gouden medaille. Verder kreeg ik nog een pet, sleutelhanger en een voucher voor 30% korting bij Nihon Sport.

Davy Harmsen werd vandaag tweede en won een zilveren medaille. Mijn vriendin Shannon Homburg en Gert-Jan Vlijm wonnen allebei brons. Na afloop gingen we nog met elkaar op de foto.

Klik HIER om de foto’s te bekijken.

facebookmail


Gepost in Nieuws
Reacties staat uit voor GOUD op het Kersttoernooi Hoogeveen

Andere berichten uit deze Categorie

Reacties zijn gesloten.